Covid-19-pomoc

Hlásím se k iniciativě Homeopaté pomáhají

HOMEOPATICKÁ Covid-19-pomoc  je pro Vás, kteří dáváte přednost přirozenému budování vlastní odolnosti. Homeopatika oživují vlastní metabolické a imunitní děje. Z vlastního rozhodnutí tak rozvinete často spoutaný imunitní potenciál.

Pro sjednání pohovoru pište na mail: brejcha@homeopatpetr.cz  do emailu uveďte prosím svůj mobil, budu Vás kontaktovat, nebo volejte na 734 857 755

Jak popsat příznaky pro výběr účinného homeopatika? Klikněte ZDE

Pro prevenci Covid-19 u zdravých lidí (bez příznaků) pomocí homeopatie

Vzhledem k dynamické povaze infekce jako takové a s přihlédnutím k příznakům, které jsou pro pandemii typické, jako: celková nepohoda a strach, slabost těla či končetin, chlad končetin i jinde na těle, zvýšená teplota či horečka často 37,5 – 38,4, příznaky zánětu v nose či nosohltanu, necitlivost jazyka a nosní sliznice doporučuji CAMPHOR 30c až 1M. Volba potence je individuální, pro počáteční zkušenost doporučuji nižší.

Důvodem k preventivnímu užití CAMPHOR může být i strach z izolace.

  • Potence CAMPHOR 30c první tři dny 2x denně, pak 2x v jednom dni za tři až 5 dní. Po měsíci vysadit, nebo přejít na vyšší potenci, případně se poradit s homeopatem.
  • Potence CAMPHOR 200c – první tři dny jednou denně, následně jednou za týden až 14 dní. Po měsíci užívání vysadit, nebo přejít na vyšší potenci, případně se poradit s homeopatem.
  • Potenci CAMPHOR 1M první užití ráno, odpoledne, večer. pak 4x jedna dávka po týdnu a následně pro dlouhodobou homeoprofilaxi, 1x za měsíc  pokud nákaza v okolí přetrvává.
  • Pokud jakákoli dávka homeopatika vyvolá reakci v těle – mysli, je to dobré znamení a lze očekávat vyvinutí dobré imunity. Další dávky nebrat do uklidnění reakce.
  • Homoprofilaxe mívá 90% účinnost.
  • Smysl preventivního užívání homeopatik je omezení šíření nemoci.
  • ODKAZY PRO OBJEDNÁNÍ HOMEOPATIKHelios Homeopathy, Remedia Homeopathy, Aihsworths,

Skupiny projevených příznaků Covid-19

Sdělení je určené tomu, kdo přijímá svou odpovědnost za péči o vlastní zdraví.   

Efektivně účinné homeopatikum je nutné vybrat podle projevených  příznaků nemoci.

Ve většině případů se setkáváme se třemi skupinami projevu příznaků:

  1. Převažují příznaky pandemie: slabost, ztráta čichu, ztráta chuti, náhlá slabost spodní poloviny těla, s teplotou 37,5 – 38,4; bez úzkosti = apatie, nebo panika s úzkostí ze samoty, je to indikace pro homeopatikum CAMPHOR. Pro příznaky tělesné, bez úzkosti či apatie, postačí CAMPHOR 30 nebo 200, pokud je přítomna úzkost, nebo apatie pak CAMPHOR 1M. Při frekvenci dávek po 6-8 hod. první den, další dny dle ústupu příznaků 3x; 2x; 1x denně (nutno individuálně přizpůsobit).
  2. Nebo převažují jiné, silně projevené příznaky, které nazýváme jako akutní. U každého se budou projevovat jinak. Zpravidla to bývají příznaky podobné těm, které vaše tělo zná, protože tímto projevuje své oslabení i při jiných infekcích. Před infekcí tyto příznaky nebyly přítomny, ale při infekci se tanou výraznou součástí projeveného obrazu. Zde je nutný výběr homeopatika právě podle těchto projevených příznaků. Tento výběr přenechte homeopatovi, nebo je nutné mít již s výběrem homeopatika předchozí zkušenost i potřebný nadhled.
  3. Nebo převažují chronické – vleklé příznaky, které byly přítomny dlouho před infekcí a při infekci zesílí. Bývají to příznaky zvláštní, které náleží k založení konkrétního člověka. Znamenají pro tělo zátěž, která člověka obtěžuje. Zde je nutné stanovit homeopatikum s nejvyšší pečlivostí. Zkušený homeopat může významně pomoci.

Rozlišení příznaků podle výše uvedených skupin bývá obtížné u osob, které dlouhodobě užívají hormonální léčiva nebo kortikoidy, chemická léčiva regulující zvýšené hodnoty lékařsky sledovaných veličin či léky blokující přemrštěné tělesné reakce.

Nemožná je orientace v příznacích u osob, které jsou medikovány kombinacemi výše uvedených skupin chemických léčiv. Příznaky jsou často zastřené a tělo ve svých reakcích silně utlumeno. Péče o takovéto osoby náleží specializovaným lékařům.

Tolik pro vysvětlení výskytu poměrně pestré škály příznaků, projevujících se u různých skupin lidí trochu jinak. Proto mohou homeopaté doporučovat různá homeopatika, podle obrazu projevených příznaků. Jsou též případy, kdy pomůže více homeopatik po sobě následujících, jsou-li doporučována spíše na základě  fyzických příznaků. Jsou taktéž případy, kdy je efektivně doporučeno jen jediné homeopatikum, které pomůže vyřešit jak dlouhodobý hlubší problém, tak nemoc Covid-19.

Empirická zkušenost ukazuje, že odolnost proti infekcím, tedy i Covidu-19 je zvýšená u lidí, kteří průběžně používají homeopatii v péči o své zdraví.

 

Články k tomuto tématu:

COVID-19 PROZRADIL STAV IMUNITY

Preventivní užívání homeopatik

Aktivní imunizace

Užití homeopatik u pandemie Covid-19